Veranderingen omzetten in kansen?           

Mail ons: info@agilecockpit.nl

                      Bel ons: +31 (0)15 241 1880

Agile Portfolio Management Webinar 

 
De grootste uitdaging van een portfoliomanager is het goed kunnen prioriteren van nieuwe initiatieven. Op een efficiënte en effectieve manier verschillende teams op de juiste manier inzetten om organisatiedoelstellingen te behalen. Maar hoe doe je dit binnen agile portfoliomanagement? Meld je nu aan voor onze gratis webinar 'Best Practices of Portfoliomanagement' en wij helpen je hierbij.
 
Partners
WAADA
prowareness
devon-logo

Behoefte aan een eigen prioriteringsmodel? Ontdek hoe Agile Cockpit helpt bij het ordenen van het gehele portfolio

Agile Cockpit helpt het portfolio slim te ordenen op business-waarde, waardoor de verschillende initiatieven strategisch slim in elkaar vallen.

Agile Cockpit

Wij zijn een enthousiast team van experts op het gebied van agile en portfoliomanagement. Het is onze missie om onze klanten te helpen dichter bij hun missie te komen. Samen geven wij een boost aan jouw portfolio en agile werkwijze.

screenshot vlek

Onze business values

  • Klantgericht
  • Innovatie
  • Continue reflectie
  • Transparantie
  • Teamwork
  • Successen vieren
  • Persoonlijke groei
  • Persoonlijke aandacht
  • Feedback
  • Aandacht voor de omgeving

''Maak betere keuzes in de prioriteiten binnen je portfolio aan de hand van jouw eigen prioriteringsmodel. Creëer alignment in het portfolio door de verschillende prioriteiten goed te vergelijken en afhankelijkheden te managen in een flexibele doelgerichte roadmap.''

Vraag het onze experts!

Samen werken wij aan specifieke uitdagingen van onze klanten. Echter zijn er veel vragen die vaak terugkomen. Deze gaan vaak over hoe betere keuzes in de prioriteiten te maken, het creëren van alignment, hoe verhoog ik de voorspelbaarheid van het portfolio, hoe maak ik strategische doelen transparant en hoe vergroot ik de kans van slagen van alle projecten in het portfolio? Wij geven antwoord op alle vragen! Vraag het aan ons portfoliomanagement expert panel. Zij geven zo snel mogelijk antwoord en helpen je verder. 

Meer leren over agile portfoliomanagement?

Meld je aan voor onze Agile Portfolio Management Masterclass en kom alles te weten over agile en portfolio management. 

Agile Portfolio Management Whitepaper

Maak keuzes op basis van een transparant en duidelijk proces, prioriteer op basis van een eigen samengesteld prioriteringsmodel en plan de goedgekeurde initiatieven binnen de beschikbare capaciteit.

De klassieke manier van project portfolio management sluit niet meer aan bij de werkwijze in de digitale wereld van nu en agile teams. In deze whitepaper delen we inzichten met betrekking tot typische problemen die zich voordoen bij de traditionele benaderingen van portfolio management en hoe agile portfolio management de oplossing kan bieden.

Een demo op maat?

Meer uitleg over Portfolio Management by Agile Cockpit? Dat kan! Wij verzorgen graag een demo.