Behoefte aan een eigen prioriterings­model? Ontdek hoe Agile Cockpit helpt bij het ordenen van jouw portfolio

Agile Cockpit helpt het portfolio slim te ordenen op business-waarde, waardoor de verschillende strategische initiatieven goed op elkaar afgestemd zijn. 

afbeeldinging banner homepage PM-KORT

Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiast team van experts op het gebied van agile en portfoliomanagement. Het is onze missie om onze klanten te helpen dichter bij hun missie te komen. Samen geven wij een boost aan jouw portfolio en agile werkwijze.

shutterstock_3273690232
Partners
WAADA logo
ProwarenessLogo
devon-logo
ezgif-2-f7c08ac691
jason-goodman-bzqU01v-G54-unsplash

Vraag het onze experts!

Samen werken wij aan specifieke uitdagingen van onze klanten. Echter zijn er veel vragen die vaak terugkomen. Deze gaan vaak over hoe betere keuzes in de prioriteiten te maken, het creëren van alignment, hoe verhoog ik de voorspelbaarheid van het portfolio, hoe maak ik strategische doelen transparant en hoe vergroot ik de kans van slagen van alle projecten in het portfolio? Wij geven antwoord op alle vragen! Vraag het aan ons portfoliomanagement expert panel. Zij geven zo snel mogelijk antwoord en helpen je verder.

Neem deel aan onze webinar!

De grootste uitdaging van een portfoliomanager is het goed kunnen prioriteren van nieuwe initiatieven. Op een efficiënte en effectieve manier verschillende teams op de juiste manier inzetten om organisatiedoelstellingen te behalen. Maar hoe doe je dit binnen agile portfoliomanagement? Meld je nu aan voor onze gratis webinar 'Best Practices of Portfoliomanagement' en wij helpen je hierbij.

malte-helmhold-Vy2Y1cCLiT8-unsplash

Meer leren over Agile Portfolio Management?

Meld je aan voor onze Agile Portfolio Management Masterclass en kom alles te weten over agile en portfolio management.