Over Agile Cockpit

Agile Cockpit biedt overzichtelijke, snelle en krachtige portfoliomanagement-oplossingen (consultancy & software), in een agile werkomgeving.

In 2014 is Agile Cockpit opgericht als onderdeel van Waada the Movement. Waada betekent belofte. Zowel Waada the Movement als Agile Cockpit, maken de belofte om organisaties minstens één stap dichter bij hun missie te brengen.

screenshot vlek

Missie

Ons doel is om organisaties dichter bij hun agile missie te brengen door alignment te creëren, oplossingen te bieden om betere keuzes te maken, inzicht te krijgen in resultaten en teams dichter bij elkaar te brengen.

Agile Cockpit ontwikkelt tools voor organisaties die de kracht van agile in hun organisaties echt willen benutten om deze effectiever te maken.

Waarom Agile Cockpit?

Wij zijn een enthousiast team van experts op het gebied van agile en portfolio management. Het is onze missie om onze klanten te helpen dichter bij hun missie te komen. Samen geven wij een boost aan jouw portfolio en agile werkwijze.

HubSpot Video

"Onze klanten dichter bij hun missie brengen, dat is onze missie! Onze oplossingen helpen klanten hun portfolio-onderdelen op waarde te prioriteren, wat resulteert tot maken van de juiste, bij de missie behorende keuzes.''

Vikram Kapoor
CEO Agile Cockpit

Even voorstellen...

Ontmoet onze experts en het team achter Agile Cockpit.

Jennifer
Sonke

Product
Management

Paramjeet
Kaur

Product
Owner 

Prof. Dr. Ir. Rini
van Solingen

Agile Portfolio Management Expert
  1. Is er geen structuur qua werk? Heb je verschillende uitdagingen binnen je teams en veel moeite met het prioriteren van alle projecten?

Meld je aan voor onze Agile Portfolio Management Masterclass en kom alles te weten over agile portfolio management. 

Vragen? Neem contact met ons op.