Boeklaunch "Agile Portfoliomanagement"

by Agile Cockpit on december 22, 2022

2023-01-26 14_22_53-23034 Agile-portfoliomanagement-omslag.pdf - Work - Microsoft​ Edge

Op donderdagmiddag 2 maart organiseren wij de boeklancering van het nieuwe boek van Henny Portman en Rini van Solingen over agile portfoliomanagement. De titel is: "Agile portfoliomanagement, de brug naar strategische wendbaarheid". Agile portfoliomanagement wordt in dit boek in de volle breedte beschouwd, van volledig planmatig tot compleet ontdekkend. In tien hoofdstukken worden tien aandachtsgebieden behandeld om de wendbaarheid van portfoliomanagement te vergroten. Zo zijn er bijvoorbeeld hoofdstukken over kortcyclisch portfoliomanagement, waardesturing, en omkeerbare portfoliokeuzes. In het boek staan bovendien drie gedetailleerde praktijkcases, die laten zien hoe Knab, VGZ en FrieslandCampina hun portfoliomanagement hebben ingericht. 

De boeklaunch is van 14:00-17:00 uur bij ons op kantoor in Delft. Hierbij zorgen wij voor een gezellige borrel en heffen we graag samen met jou het glas. Ook krijg je het boek gratis mee naar huis zodat je deze op je gemak thuis of op werk door kunt nemen. Verder is er de kans om jouw boek gratis te laten signeren door beide schrijvers. 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de boeklancering. Echter organiseren wij wel gratis lunch-sessie waarbij wij portfoliomanagers bij elkaar brengen om samen te kijken naar de ontwikkelingen binnen (agile) portfoliomanagement, delen van kennis en leren van elkaars ervaringen op het gebied van (agile) portfoliomanagement. Hierbij heeft elke sessie een eigen thema waarbij wij een gastspreker regelen die ons hierin meeneemt.

                                                     

Topics: Agile Cockpit