Lunch-sessies agile portfoliomanagement

In de lunch-sessie brengen wij portfoliomanagers bij elkaar om samen te kijken naar de ontwikkelingen binnen (agile) portfoliomanagement, delen van kennis en leren van elkaars ervaringen op het gebied van (agile) portfoliomanagement. Hierbij heeft elke sessie een eigen thema waarbij wij een gastspreker regelen die ons hierin meeneemt.

Voed portfoliomanagement met data

Door data te verzamelen en analyseren, kunnen organisaties de prestaties van hun projecten en producten meten en verbeteren, en daarmee inzicht krijgen in waar ze staan, waar ze naartoe willen en hoe ze daar het beste kunnen komen. Wil je meer leren over het belang van het voeden van je portfoliomanagement met data? Neem dan deel aan onze lunch-sessie op 4 juli 2023 van 12:00 tot 14:00.  

Top of the mountain
shutterstock_424009771

Portfoliomanagement in uitvoering

Er komt veel kijken bij de uitvoering van portfoliomanagement zo worden bijvoorbeeld veel portfoliobeslissingen worden bijvoorbeeld genomen op basis van huidige prestaties van teams, vaak met de aanname dat deze constant blijft. Het tegendeel is waar. Blijf daarom investeren in het versterken van de realisatiekracht van de teams. Wil je nu meer tips over de uitvoering van portfoliomanagement? Kom dan naar de lunch-sessie op 6 september 2023 van 12:00 tot 14:00.