Lunch-sessies agile portfoliomanagement

In de lunch-sessie brengen wij portfoliomanagers bij elkaar om samen te kijken naar de ontwikkelingen binnen (agile) portfoliomanagement, delen van kennis en leren van elkaars ervaringen op het gebied van (agile) portfoliomanagement. Hierbij heeft elke sessie een eigen thema waarbij wij een gastspreker regelen die ons hierin meeneemt.

Product owner en business owner participatie

Bij agile portfoliomanagement is het ook noodzakelijk jouw product owners en bussines owners te betrekken bij portfoliomanagement. Zij hebben namelijk korte lijnen met de kennis en knowhow in hun teams. Vaak zijn er meerdere routes mogelijk richting een beoogd doel, waarvoor de benodigde inspanning sterk verschilt. Die kennis is extreem waardevol bij het maken van afwegingen. Mocht je hier meer over willen leren?  Dat kan tijdens onze lunch-sessie op 13 april 2023 van 12:00 tot 14:00.  

Top of the mountain
shutterstock_424009771

Portfoliomanagement in uitvoering

Er komt veel kijken bij de uitvoering van portfoliomanagement zo worden bijvoorbeeld veel portfoliobeslissingen worden bijvoorbeeld genomen op basis van huidige prestaties van teams, vaak met de aanname dat deze constant blijft. Het tegendeel is waar. Blijf daarom investeren in het versterken van de realisatiekracht van de teams. Wil je nu meer tips over de uitvoering van portfoliomanagement? Kom dan naar de lunch-sessie op 6 september 2023 van 12:00 tot 14:00.