Agile Portfolio Management Masterclass

Is er geen structuur qua werk, verschillende uitdagingen binnen je teams en veel moeite met het prioriteren van alle projecten? Herkenbaar? Dan is deze masterclass voor jou! 

Deze masterclass helpt je op weg met hoe je agile portfoliomanagement in de praktijk kunt invullen. De basis theorie, praktijk en literatuur komen voorbij en ook een simulation game is onderdeel van het programma.

Deze masterclass richt zich op de theorie, tools en praktijk van agile portfolio management:

12:00-12:30: Registratie en broodjes
12:30-13:00: Opening Masterclass en introductie
13:00-13:45: Agile Portfolio Management, relevantie vandaag en toekomst
13:45-14:00: Pauze
14:00-14:30: Agile Portfolio Management by Agile Cockpit
14:30-15:15: Casestudy Agile Portfolio Management
15:15-15:30: Pauze
15:30-16:15: Breakout workshop (met simulation game)
16:15-16:30: Evaluatie en afronding
16:30-17:30: Borrel met snack
Kosten masterclass: 395,- (excl. BTW).

Waarom deelnemen aan onze masterclass?

Heb jij of heeft jouw organisatie ook moeite met het snel en slim prioriteren van alle projecten en programma's? Ontbreekt een goede geen structuur hoe het juiste werk in de juiste volgorde naar jullie teams gaat? En maakt de discussie over agile dit soms eerder moeilijker dan makkelijker? Als je dit herkent, dan is deze masterclass voor jou! Het aantal initiatieven in organisaties neemt alleen maar toe en het aantal wijzigingen is vaak ook explosief gestegen. Hoe zorg je ervoor dat je dan aan de juiste projecten prioriteit geeft? Dat je vooral investeert in die initiatieven die daadwerkelijk (en snel) waarde toevoegen? Vooral in een agile organisatie is dit cruciaal. Hoe je agile portfoliomanagement inricht is vaak organisatie-specifiek en staat in de literatuur nog best in de kinderschoenen. Deze masterclass geeft je de inzichten, eerste stappen en tools die jij en je organisatie nodig hebben om succesvol agile portfoliomanagement toe te kunnen passen.

Wil je jezelf meer verdiepen in de wereld van agile portfolio management en leren hoe je dit zelf in jouw organisatie kunt toepassen? De volgende onderwerpen komen aan bod: 

Agile Portfolio Management

Wat is het verschil tussen portfoliomanagement en agile portfoliomanagement en hoe kan agile portfoliomanagement je helpen om beter en optimaal gebruik te maken van jouw agile team?

 

Definiëren van projecten

Aan wat voor soort projecten werken je teams en wie is verantwoordelijk voor elk onderwerp binnen deze projecten. Wat is het verschil tussen portfoliomanagement en agile portfoliomanagement?
 
 

De stappen naar Agile Portfolio Management

Waar gaat agile portfolio management heen? Wat kun je verwachten in de nabije en verdere toekomst?
 
 
 
 

De toekomst van Agile Portfolio Management

Het nieuwe werken in de digitale wereld van nu en in de toekomst. Hoe beheer je jouw portefeuille op een agile manier?

 

Portfolio Management met Agile Cockpit

Wij bieden de optimale oplossing voor agile portfoliomanagement in elke organisatie die werkt met agile teams.Breakout-sessie workshop

Ga aan het werk, probeer het uit en leer door te doen! Ons team helpt waar nodig.

 

 

 

Kom naar onze masterclass en wij helpen je met
jouw portfolio-uitdagingen.

Meld je nu aan voor onze Agile Portfolio Management Masterclass!