PI-planning full dependency tracking én support

Agile Cockpit is dé tool voor het in kaart brengen van afhankelijkheden in je roadmap en kwartaal plan. Én heeft een koppeling in twee richtingen met o.a. Jira. Ideaal om tijdens jouw volgende PI-planning de afhankelijkheden te visualiseren in een digitaal tool wat de resultaten ook nog eens 1 op 1 door kan zetten.

Full PI-planning organisatie

Agile Cockpit neem de hele PI-planning uit handen en verzorgt alles. Van de voorbereiding tot en met de nazorg. Interesse? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek.

jo-szczepanska-5aiRb5f464A-unsplash

Besteed de hele PI-planning integraal uit

De aanbieding die we doen is eigenlijk heel simpel: wij nemen de hele PI-planning uit jouw handen. Wij verzorgen alles. Van de voorbereiding tot en met de nazorg. We hebben een vast draaiboek voor de PI-planning dat al ver van tevoren tot actie komt. Op de PI-planning zelf komen we met een club consultants/facilitators alle sessies begeleiden. En ook de voorbereiding van de agenda en indeling van de PI-planning nemen we volledig van je over. In de voorbereiding zorgen we ook dat alle koppelingen tot stand komen, en is er fulltime technisch support aanwezig. Bovendien zorgen we ook nog voor een (paar) inspirerende spreker(s) en leuke sessies en oefeningen om de teamspirit te versterken.

Daarnaast bepalen we een vaste prijs voor jouw PI-event. Doordat het aantal teams/deelnemers, de locatie (elke locatie wereldwijd is mogelijk), de reis- en verblijfkosten, en dergelijke een grote invloed hebben op de kosten is het lastig om hier een vaste prijs voor te geven. Maar hou grofweg rekening met een kostenplaatje van ongeveer 10.000 – 15.000 euro per team (echt inclusief alles – behalve de BTW dan). We doen eerst een intakegesprek met je om de omvang en scope te bepalen zodat we je een gerichte prijsopgave kunnen doen. Of draai het om: vertel ons je budget en dan kijken wij wat mogelijk is.