Webinar Jira Beauty and the beast

Jira is een krachtige tool, maar kan heel gemakkelijk uit de hand lopen. Als het eenmaal out of control gaat, is het erg mogelijk om het weer te structuren. Beter leren begrijpen en vanaf het begin goed implementeren. Laten we praten over hoe...

 

Veel organisaties die Jira gebruiken hebben het werk van een goede implementatie onderschat en relatief weinig aandacht aan besteed aan:

  • Inrichtings- en gebruiksafspraken
  • Ondersteuning en onderhoud
  • Gebruikerstye specifieke training
  • Rechten structuur
  • Interface inrichting

In het begin met weinig gebruikers van weinig verschillende types is dit vaak niet echt een probleem, maar naarmate er meer gebruikers, meer projecten en meer gebruikerstypes komen, neemt de complexiteit van de inrichting toe en daarmee vaak ook de problemen toe. Vaak wordt dan de complexitiet van Jira als de schuldige aangewezen. Hoe verder je komt hoe lastiger het is om dit op te lossen, omdat het verandering van gewoontes vraagt en de inrichting complex geworden is.

In deze eerste aflevering van onze serie interactieve webinars geven onze ervaren Jira consultants tips, laten we jullie kritisch kijken naar je eigen installatie, waarschuwen we voor valkuilen en besteden we aandacht aan het verbeteren van bestaande en opzetten van nieuwe installaties.

Daarnaast horen wij en andere deelnemers graag jouw ervaring en welke andere vraagstukken je hebt als inspiratie voor topics voor volgende webinars.

Komt bovenstaande je bekend voor of wil je je eigen ervaringen delen, schijf je dan hier in voor deze webinar.